ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ [ΑΠΟ 8/4]






Με προβλήματα για εννέα μέρες θα γίνεται η κυκλοφορία του Προαστιακού στο τμήμα Κιάτο- Αεροδρόμιο– Κιάτο, λόγω έργων στην σιδηροδρομική γραμμή.

Aπό τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, λόγω αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στην σιδηροδρομική υποδομή, που αναμένεται να διαρκέσουν εννέα μέρες, επέρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Προαστιακού Κιάτο - Αεροδρόμιο - Κιάτο, καθώς διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των σταθμών ΣΚΑ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΚΑ.


Tα δρομολόγια του Προαστιακού λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν διαφοροποιούνται και διαμορφώνονται ως εξής:


i) To δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Κιάτο θα σπάσει σε δύο τμήματα: Αεροδρόμιο – Ηράκλειο και ΣΚΑ – Κιάτο. Η μετακίνηση στο τμήμα Ηράκλειο – ΣΚΑ θα γίνεται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αναλυτικά το τμήμα Αεροδρόμιο - Κιάτο:
Oι συρμοί Desiro θα ξεκινούν από αεροδρόμιο κάθε ώρα και 23 (xx:23) με άφιξη στο σταθμό Ηρακλείου κάθε ώρα και 48 (xx:48). Κατόπιν θα ακολουθεί μετεπιβίβαση σε λεωφορεία τα οποία θα αναχωρούν για ΣΚΑ κάθε ώρα και 57 (xx:57). Στο ΣΚΑ επιβίβαση σε Desiro για Κιάτο κανονικά κάθε ώρα και 13 (xx:13).
Ο σταθμός της Μεταμόρφωσης θα εξυπηρετείται από τα ενδιάμεσα δρομολόγια Αεροδρόμιο - Λίοσια και αντίστροφα. Από ό,τι φαίνεται τα λεωφορεία δεν θα σταματάνε στο Σταθμό της Μεταμόρφωσης.
Από τα επισυναπτόμενα μπορείτε να δείτε όλα τα παραπάνω αναλυτικότερα καθώς και τις ώρες των ενδιάμεσων δρομολογείων Αεροδρόμιο - Μεταμόρφωση. Τα ενδιάμεσα από Λιόσια προς Μεταμόρφωση από ότι φαινεται δεν θα πραγματοποιούνται.

Αντίστοιχα, το δρομολόγιο Κιάτο – Αεροδρόμιο σπάει στα τμήματα Κιάτο – ΣΚΑ και Ηράκλειο – Αεροδρόμιο. Το τμήμα ΣΚΑ – Ηράκλειο θα καλύπτεται με λεωφορεία.

Αναλυτικά το τμήμα Κιάτο - Αεροδρόμιο:


Οι συρμοί Desiro θα ξεκινούν κανονικά κάθε ώρα και 25 (xx:25) από Κιάτο και θα φτάνουν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα στο ΣΚΑ (xx:32). Από εκεί θα υπάρχουν 2 μετεπιβιβάσεις. Η 1η για Πειραιά - Χαλκίδα όπως ακριβώς συμβαίνει μέχρι σήμερα και η 2η με Λεωφορεία για Ηράκλειο. Τα Λεωφορεία θα αναχωρούν κάθε ώρα και 40 (xx:40).
Στο Ηράκλειο θα γίνεται μετεπιβίβαση εκ νέου σε desiro για αεροδρόμιο κάθε ώρα και 55 (xx:55). 
Τελικά γλιτώνουμε από ότι φαίνεται το rail-Bus Diesel στη Μαγούλα.


ii) Τα δρομολόγια Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια και Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο θα έχουν ως τερματικό σταθμό τη Μεταμόρφωση (Αεροδρόμιο – Μεταμόρφωση και Μεταμόρφωση – Αεροδρόμιο

iii) Ο σταθμός Μεταμόρφωση θα εξυπηρετείται μόνο από τα δρομολόγια Αεροδρόμιο – Μεταμόρφωση και Μεταμόρφωση – Αεροδρόμιο (ανά 30′ περίπου). Τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα ΣΚΑ – Ηράκλειο – ΣΚΑ δε θα κάνουν στάση στη Μεταμόρφωση.

iv) Από τις αλλαγές αυτές δεν επηρεάζονται τα δρομολόγια Πειραιάς - Χαλκίδα - Πειραιάς και η μετεπιβίβαση στο ΣΚΑ.


Σημείωση για τα Λεωφορεία:
Τη Δευτέρα 8/4 και μόνο, τα δρομολόγια λεωφορείων θα εκτελούνται με λεωφορεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Από την Τρίτη 9/4 θα λειτουργούν αρθρωτά λεωφορεία ΟΑΣΑ.


Ακολουθούν πίνακες με τα δρομολόγια που θα ισχύουν από τη Δευτέρα 8 Απριλίου καθώς και τις αναχωρήσεις των Λεωφορείων:


(Κλικ για μεγιστοποίηση!)

α. Δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Κιάτο

















β. Δρομολόγια από Κιάτο προς Αεροδρόμιο


















γ. Δρομολόγια Λεωφορείων στο τμήμα Ηράκλειο - ΣΚΑ























Πηγή: trainose.gr, proastiakos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου