ΣΤΑΣΥ: Γιορτινές εκδηλώσεις στους σταθμούς του δικτύου

Με μία σειρά από γιορτινές εκδηλώσεις οι σταθμοί του δικτύου της ΣΤΑΣΥ υποδέχονται τους επιβάτες τους την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για δυο ολόκληρες εβδομάδες, οι χώροι των σταθμών θα φιλοξενήσουν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, που φιλοδοξούν να προσδώσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού. 
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, που εξασφάλισε η εταιρεία ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. χάρη στην εθελοντική προσφορά του Εθνικού Θεάτρου, του χοροθεάτρου «Ροές», της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων και Ωδείων (διοργάνωση: www.tospirto.net), ξεκίνησε στις 16 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις «Μπουμπούκι Τριαντάφυλλο» του Εθνικού Θεάτρου και «Οι 3 βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους» του χοροθεάτρου «ΡΟΕΣ», συναυλίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, καθώς και ωριαία μουσικά προγράμματα με εορταστικές μελωδίες από αριστούχους σπουδαστές Ωδείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου