ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟ - ΤΑΞΙ

Τη διάθεση της υπηρεσίας "Τραίνο-Ταξί" και μέσω του μέσω της ιστοσελίδας www.trainose.gr , ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Με την νέα υπηρεσία, η οποία δοκιμάζεται πιλοτικά με επιτυχία, οι επιβάτες του τρένου μπορούν μαζί με την κράτηση και έκδοση εισιτηρίου στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη να προμηθεύονται και ειδικό κουπόνι για τη μεταφορά τους από το σταθμό της Θεσσαλονίκης σε όποιον προορισμό της πόλης επιθυμούν.

«Η νέα υπηρεσία προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΥΡΩΤΑΞΙ και αργότερα θα επεκταθεί και με άλλες εταιρείες ταξί που διαθέτουν κατάλληλα μηχανογραφικά συστήματα, ανάλογα με την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού» σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Όπως αναφέρεται, το "Τραίνο-Ταξί" θα περιμένει τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού της Θεσσαλονίκης, δεν θα υπάρχει χρέωση για ραντεβού ή αποσκευές ούτε λειτουργία ταξιμέτρου, ενώ ο πελάτης δεν θα χρειάζεται να περιμένει.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

-Το κουπόνι μεταφοράς για την υπηρεσία ταξί είναι ονομαστικό, φέρει τον αριθμό επιβατών ανά όχημα ταξί, αναγράφει τον συγκεκριμένο τελικό προορισμό του επιβάτη/επιβατών (ομαδικό) και εκδίδεται σε δύο αντίτυπα, το ένα εκ των οποίων ο επιβάτης παραδίδει στον οδηγό του ταξί που τον μεταφέρει.

-Μετά την άφιξη των αμαξοστοιχιών στο Σταθμό Θεσσαλονίκης, τα προμισθωμένα οχήματα ταξί θα αναμένουν τους πελάτες που κάνουν χρήση της υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ το πολύ έως και 15 λεπτά στον ειδικό χώρο στάθμευσης. Σε αντίθετη περίπτωση τα ταξί δεν θα έχουν υποχρέωση εκτέλεσης της διαδρομής. Το αντίτιμο δεν περιέχει σε καμία περίπτωση χρόνο αναμονής ή στάσης κατά την εκτέλεση διαδρομής προς τον προορισμό του πελάτη. (Η υπηρεσία ταξί θα παρέχεται στον δικαιούχο σε κάθε περίπτωση καθυστέρησης άφιξης των αμαξοστοιχιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης).- Τα συνεργαζόμενα με την υπηρεσία ταξί βρίσκονται σε αναμονή σε ειδικό προκαθορισμένο χώρο στον Σταθμό Θεσσαλονίκης προς τον οποίο υπάρχει σχετική ειδική σήμανση.

- Σε περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κατευθυνθεί σε άλλον προορισμό από αυτόν που έχει αναφέρει στον οδηγό και το αντίτιμο είναι μεγαλύτερο από αυτό που έχει κλείσει τότε γίνεται νέα έναρξη «σημαίας» με έκδοση αντίστοιχης απόδειξης προς τον πελάτη.- Οι τιμές μεταφοράς για τη χρήση της υπηρεσίας Τραίνο - Ταξί είναι διαβαθμισμένες ανά ζώνες στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, και ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα πληροφόρησης των διαβαθμισμένων ανά ζώνη τιμών τόσο από τα εκδοτήρια που υποστηρίζουν την υπηρεσία όσο και από τους σχετικούς χάρτες απεικόνισης και αντιστοίχισης (ζώνη / τιμή) που έχουν αναρτηθεί στους σταθμούς που παρέχουν τη σχετική δυνατότητα.


Πηγή: sidirodromikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου