ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ


 



Στο πλαίσιο της ένταξης των σταθμών «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» και «ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ» στη λειτουργία της Γραμμής 2 της ΣΤΑ.ΣΥ. A.E., απαιτείται η πραγματοποίηση τεχνικών εργασιών στον επίσταθμο του «ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ». Για το λόγο αυτό, ο σταθμός «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» της Γραμμής 2 θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας το Σάββατο 16 την Κυριακή 17 Μαρτίου για χρονικό διάστημα 48 ωρών, κατά το οποίο οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό «ΣΕΠΟΛΙΑ»

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού, θα γίνεται από τη γραμμή τρόλεϊ 12 «ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ)» και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 «ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ» για τη σύνδεση του σταθμού «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» με το σταθμό «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ», μέσω των στάσεων «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και «ΠΛ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ» επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά στο σταθμό «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» και μέσω της στάσης «ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ» όσον αφορά στο σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ».

Λόγω εργασιών στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) θα διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα «ΕΙΡΗΝΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ» το Σάββατο 16 Μαρτίου και την Κυριακή 17 Μαρτίου από τις 22:30 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ.


Πηγή: stasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου