Εδωσε τέλος στην ζωή του πέφτοντας στις γραμμές του ΜΕΤΡΟ στους Αμπελόκηπους





Τέλος στη ζωή του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έβαλε ένας 58χρονος άντρας, ελληνικής καταγωγής, πέφτοντας στις γραμμές του μετρό στο σταθμό Αμπελόκηποι, την ώρα που διερχόταν ο συρμός.

Δεν πρόλαβε να αντιδράσει ο μηχανοδηγός αφού ο άνδρας έπεσε λίγα δευτερόλεπτα πριν κάνει στάση ο συρμός. Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών  ανασύρθηκε νεκρός κάτω από το τρένο...

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι επιβάτες και οι αργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ στους Αμπελόκηπους πάγωσαν όταν είδαν έναν άνδρα να πέφτει στις γραμμές την ώρα που το τρένο έμπαινε στο σταθμό.

Το περιστατικό έγινε στις 12:37. Κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη, είδαν μόνο μια σκιά να πέφτει σε απόσταση ενός μέτρου από τον συρμό. Γι' αυτό και ο μηχανοδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το τρένο πέρασε πάνω απ' το σώμα του άνδρα και το εγκλώβισε ανάμεσα στις ράγες.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι υπεύθυνοι του μετρό σταμάτησαν τα δρομολόγια, απομάκρυναν τον κόσμο από την αποβάθρα και κάλεσαν άμεσα την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Άμεσα έσπευσαν 12 πυροσβέστες στο σημείο προσπαθώντας να πλησιάσουν το σώμα του άνδρα για να το απεγκλωβίσουν. Χρειάστηκαν τουλάχιστον μισή ώρα για να τα καταφέρουν, όμως αποδείχθηκε πως ήταν ήδη αργά, ο άνδρας είχε χάσει τη ζωή του.

Πρόκειται για έναν 58χρονο άνδρα ο οποίος όπως προκύπτει από το υλικό στις κάμερες ασφαλείας φαίνεται να έπεσε συνειδητά στις γραμμές του ΜΕΤΡΟ. Μαζί του ηταν και μια γυναίκα, η οποία δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στην αστυνομία.

Λόγω της διακοπής των δρομολογίων στον σταθμό των Αμπελοκήπων η κυκλοφορία της γραμμής τρία γινόταν από Αιγάλεω έως Μέγαρο Μουσικής και από Κατεχάκη μέχρι Αεροδρόμιο (~ έχουν ανοίξει).



Πηγή: etheldrivers.blogspot.com, protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου